Korskyrkan i Västerås söker en pastor/föreståndare, 100 %

Vi söker dig som tillsammans med oss vill ta nya initiativ och inspirera och träna församlingen att nå ut.

Vi söker en naturlig ledare som tycker om att möta människor i olika sammanhang och är en relationsbyggare.

rsamlingens vision är att hjälpa varandra och andra till livet med Jesus. Vi vill bygga Guds rike och önskar att du med ditt utåtriktade fokus kan leda oss ännu mer in i detta perspektiv.

Som föreståndare i Korskyrkan är du chef och samarbetar tätt med övriga anställda, vår pastor med inriktning mot barn- och familj och vår ungdomsledare. Du är även lagledare för de frivilliga krafter som arbetar i expeditionen.

För att fungera väl i församlingens mitt, behöver du tycka om att möta olika sorters människor i flera sammanhang. Du har en förmåga att se alla, även de som ännu inte är troende. Om du har tidigare erfarenheter av föreståndarskap är det meriterande, liksom ledarskapserfarenheter från andra sammanhang.

Korskyrkan är ansluten till EFK och har ca 350 medlemmar. Församlingsledningen utgörs av styrelse och äldste.

Välkommen med din ansökan senast 29 februari till rekrytering@korskyrkanvasteras.se. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta vår personalansvarige Jonas Wäneskog, tel. 070-352 53 10 eller församlingens ordförande Dan Liljenfeldt, tel. 070-710 46 69.