Familjelördag den 20/10

Den 20 oktober har vi en heldag som kan få stor betydelse för ditt liv i vardagen med familjen.
Vi kommer att vara i Ansgarskyrkan och vi både kommer att ha roligt tillsammans och prata om det som är viktigt i livet. Dagen är för hela familjen och det kommer att vara olika typer av aktiviteter. Några pass där vi möts föräldrar för sig och barn i olika åldersgrupper och med olika intressen för sig. Vi kommer också att göra saker alla tillsammans och bara med den egna familjen.

Hur kan man växa i tro, som barn och som förälder?
Det är frågor som vi kommer att lyfta under helgen. Föreläsare under dagen är Magnus Sternegård som är barn- och ungdomskoordinator på Equmenia.

Dagen är ett samarrangemang mellan Korskyrkan och Ansgarskyrkan.

Vuxna: 150:-
Barn: 50:- (3 år och äldre)

Tid
Vi börjar kl 9 och det gemensamma programmet är slut kl 19. Sen går det att hänga kvar och kanske spela spel eller titta på film för de som har barn som orkar.

Anmälan sker via följande länk. Sista anmälningsdatum är 5/10.

Sara Sjöblom 076-1343064