Förbönstjänst och lovsång

– Håll lågan brinnande –

Ett fint tillfälle för dig som vill veta mer eller fördjupa dig i förbönstjänst och lovsång som inkluderar både sång, dans och musik. En spännande eftermiddag och kväll med intressant undervisning av Linda Andersson och Mats Nyholm. Vi kommer att ha två olika seminarier som hålls parallellt under dagen och uppdelade i en inledande och en fördjupande del för respektive inriktning. Vi avslutar dagen med en gemensam samling som är inriktad på lovsång och dans och praktisk förbön och tjänande. Anette Sundell-Liljedahl kommer att berätta om hur kroppen kan användas lovsång och tillbedjan men även som ett profetiskt uttryck.

Linda Andersson jobbar som pastor i Jonsboda och Hånger och är engagerad i nätverket New Wine Sverige. Linda undervisar om förbön.
Mats Nyholm är nybliven direktor för S:ta Clara kyrka i Stockholm och författare. Mats fokuserar på lovsång och tillbedjan.

Program, lördagen den 14/4:

13:00 En kortare introduktion av talare och innehåll
14:00 Seminarium 1 och 2 inledning
15:30 Fikapaus
15:50 Seminarium 1 och 2 fördjupning
17:20 Fikapaus med smörgås
18:30 Kvällsmöte med fokus på lovsång och dans och praktiskt förbön

För att vi ska kunna planera serveringen så önskar vi att du skickar ett mail senast den 2 april med antal besökare till info @ korskyrkanvasteras.se