Vi söker en vikarierande Ungdomsledare 100%

Vår församling har visionen att hjälpa varandra och andra till livet med Jesus.

Vi söker därför en ungdomsledare med en längtan att få leda unga människor vidare in i lärjungaskap.

Som ungdomsledare hos oss blir din uppgift att tillsammans med Ungdomsrådet leda församlingens arbete i åldersgruppen 13-20 år. Ditt viktigaste uppdrag kommer att vara att finnas nära ungdomarna för att bygga relationer och skapa förtroende hos dem samt vägleda dem i tron. Därför bör du vara stabil och trygg i din egen tro.

Vi ser gärna att du har minst ett års utbildning på bibelskola och att du har erfarenhet av att vara ledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att leda fredagskvällarnas ungdomssamlingar, aktivt delta i konfirmationsundervisning och planera och delta i läger.

Totalt består ungdomsgruppen i Korskyrkan av ca 40 ungdomar. Du samarbetar också med övriga anställda och församlingens medlemmar.

Korskyrkan i Västerås är ansluten till EFK och har ca 350 medlemmar. Församlingsledningen utgörs av styrelse och äldste.

Välkommen med dina frågor till nuvarande ungdomsledare Adam Sjöblom på telefon 070-729 10 62 eller styrelseledamot Martin Gustafsson 070-579 95 74. Skicka din ansökan med CV och personligt brev samt referenser senast 29 februari till rekrytering@korskyrkanvasteras.se märk med Ungdomsledare i ämnesraden.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.