Fred.-Sönd. 2-4 sept

Församlingshelg på Hjälmargården

Tema: Vad eller vem är det som bär?

Vi har en god tradition, att innan höstens verksamheter startar för fullt, arrangera en församlingshelg. Vi avsätter en helg till att umgås och vara i Guds närhet. Även i år har vi bokat Hjälmargården. Varmt välkommen med på vad vi tror kommer att bli en riktigt fin helg för alla åldrar.
Temat för hela helgen är ”Vad eller vem är det som bär?” och vi kommer att lyssna in både Bibelns och varandras berättelser.

Helgens PROGRAM

Fredag, kl 19:00:  Konsert med gospelgruppen Evergreen

Lördag, efter frukost: Undervisning med Sune Nordin

Lördag, efter lunch: Panelsamtal under ledning av Gudrun Dalid

Årets upplaga av ”Varva för Livet”

Lördag kväll: Nattvards-gudstjänst, Lars-Åke Nyberg

Söndag, kl 10:00: Gudstjänst med predikan av Magnus Lindeman

Allmän information

Vi följer Hjälmargårdens enhetspris för boende, 180 SEK/bädd. (Det innebär att standarden kan skifta, men att alla ändå får en skön säng.)
Vi äter lunch och middag i restaurangen. Frukost i matsalen går att beställa, eller ordna i egen regi.
Vi samlas för en enkel macka under kvällarna. (Ingår i anmälan.) Kaffepaus under lördag förmiddag (ingår i anmälan.)
Blir man sugen på eftermiddagskaffe eller något extra kommer kaffestugan och pizzerian vara öppen lördag och söndag mellan kl. 10:00-18:00.
Här nedan återfinns anmälningsformulär med priser, samt närvaro antingen hela helgen eller valda dagar. OBS! deltagaravgiften gäller alla, samma pris för hela helgen som enstaka dagar eller del av dag. Att vi frågar efter barns ålder upp till 12 år är för att kunna planera åldersinriktade aktiviteter. Barns ålder i samband med matkostnaden följer Hjälmargårdens prislista.

Anmäl dig och din familj här

Sista anmälningsdag: 2022-08-17

Anmälan församlingshelg