Fred.-Sönd. 2-4 sept

Församlingshelg på Hjälmargården

Helgens PROGRAM pdf-fil


Fredag:

från kl 17:00: Incheckning

kl 19:00:  Konsert med gospelgruppen Evergreen

Efter konserten: Kvällsmacka och gemenskap. Och God Natt!


Lördag:

08:00 Frukost (för dem som beställt)

09:00 Välkommen / Info / Lovsång med Mattias Gustin

09:30 Undervisning med Sune Nordin

10:15 Fikapaus

12:00-13:30 Lunch

13:30 – 15:00 PANELSAMTAL som leds av Gudrun Dalid och Micke Gunnardo

15:00 Fika och sedan ”VARVA FÖR VÄRLDEN”

17:30 Kvällsmat/Middag

19:00 NATTVARDSGUDSTJÄNST – Lars – Åke Nyberg

Sedan blir det nattmacka och mer gemenskap.


Söndag:

08:00 Frukost (för dem som beställt)

10:00 GUDSTJÄNST med predikan av Magnus Lindeman

12:00 Lunch

…församlingshelgen över för 2022, nu återstår säker hemfärd…

Tema: Vad eller vem är det som bär?

Vi har en god tradition, att innan höstens verksamheter startar för fullt, arrangera en församlingshelg. Vi avsätter en helg till att umgås och vara i Guds närhet. Även i år har vi bokat Hjälmargården. Varmt välkommen med på vad vi tror kommer att bli en riktigt fin helg för alla åldrar.
Temat för hela helgen är ”Vad eller vem är det som bär?” och vi kommer att lyssna in både Bibelns och varandras berättelser.

Allmän information

Vi följer Hjälmargårdens enhetspris för boende, 180 SEK/bädd. (Det innebär att standarden kan skifta, men att alla ändå får en skön säng.)
Vi äter lunch och middag i restaurangen. Frukost i matsalen går att beställa, eller ordna i egen regi.
Vi samlas för en enkel macka under kvällarna. (Ingår i anmälan.) Kaffepaus under lördag förmiddag och lördag eftermiddag.

Här nedan återfinns anmälningsformulär med priser, samt närvaro antingen hela helgen eller valda dagar. OBS! deltagaravgiften gäller alla, samma pris för hela helgen som enstaka dagar eller del av dag. Att vi frågar efter barns ålder upp till 12 år är för att kunna planera åldersinriktade aktiviteter. Barns ålder i samband med matkostnaden följer Hjälmargårdens prislista.

Varva för världen

Under församlingshelgen kommer missionsrådet anordna ”Varva för världen”. Under lördag eftermiddag, på Hjälmargården, kommer ni ha chansen att hjälpa till med att samla in pengar till CAR (Centralafrikanska Republiken). Du får springa/lunka/gå/krypa så många varv du hinner på 20 minuter, varvet är ca. 300 meter långt. Poängen är att hitta sponsorer som sponsrar dig/varv.

Du kan även vinna pris och få sponsring till Ge För Livet, för bästa utklädnad, flest varv och roligast förflyttning under minst ett varv. Många bäckar små, tillsammans gör vi skillnad. Du kommer väl?